Veneet

Charterveneemme on edustustasoinen luksusjahti, tasokkaalla varustelulla höystettynä. Tyylikkyys, veneen avaruus sekä viimeistellyt yksityiskohdat tarjoavat mieleenpainuvan muiston sinulle ja seurueellesi. Puitteet ovat kunnossa jokaiseen tapahtumaan, oli kyseessä mikä tahansa risteilykokonaisuus. Vene on katsastettu vuokravenekäyttöön ja sisältää viihtyisyyttä lisäävät sekä turvalliset varusteet. Mukaan vesille voit tulla kymmenen hengen seurueella, laiturissa ollessa mukaan mahtuu vielä muutama seuralainen lisää.

Azimut 43S

  • Pituus 13,37m leveys 4,22m
  • Moottoreiden teho 870 hv
  • Henkilömäärä ajossa: 12 hlö
  • Hyttien lukumäärä: 2
  • Keittiö
  • WC

Kuljetamme seurueesi toiveidesi mukaiselle merimatkalle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi illanvietto, myyntikokous, edustustilaisuus tai vieraiden kestitseminen vesillä? Voimme järjestää myös vaikkapa tai saunaillan Helsingin edustalla pienine purtavineen. Myös Helsingin kauniissa saaristossa ja niiden upeissa ravintoloissa illallistaminen onnistuu kanssamme ketterästi.

Vaikka sade yllättäisi, mahtuu veneen sisätiloihin koko seurueen voimin nauttimaan maisemista sekä seurasta. Veneen väljä sisustus mahdollistaa monet eri käyttötarkoitukset. Sään suosiessa veneessä on myös reilun kokoinen oleskelukansi istuimineen ja pöytäryhmineen, jotta auringosta pääsee nauttimaan merellisen ympäristön vallitessa.

Olethan yhteydessä meihin, jotta voimme kertoa lisää ja räätälöidä tarpeidenne mukaisen risteilykokonaisuuden. Asiakaspalvelumme kertoo mielellään tarkemmin palveluistamme ja risteilymahdollisuuksista.

Hinnasto

Hinnat alv 0%Hinnat alv 10%
2 tuntia750 eur825 eur
4 tuntia1400 eur1540 eur
6 tuntia2000 eur2200 eur
Ylimenevä tunti330 eur363 eur

Varsinainen palvelun hinta määräytyy lähtösataman ja -ajankohdan mukaan. Tarkemman hinnan saat lähettämällä meille sähköpostia. Tuntiveloitus lasketaan alkavaksi lähtösatamasta sovittuna kellonaikana. Huomioithan palvelua varatessasi, että vain etukäteen tilatut lisätunnit voidaan ajaa varmuudella, muutoin varaustilanteen salliessa.